Wikipedia Humerson

SEO Case Study – Как постигнахме 1523% увеличение на органичния трафик

Както във всяко едно състезание и това при Google търсачката не се различава и е важно да имаме реална представа за началната точка от която тръгваме.

След обстоен анализ установихме компонентите, които имат нужда от подобрение:

Прочети още »

11 Работещи SEO съвети

2020. Нова година, нови ъпдейти, нов късмет. Честито на печелившите. Всяка година Google актуализира своя алгоритъм за класиране, с цел подобряване на потребителското изживяване. С годините са се изградили задължителни направление, с които трябва да се работи при създаване на SEO оптимизация. В статията сме обединили доказаните SEO техники и иновациите, които се очаква да укажат силен ефект върху процеса на оптимизация през 2020.

Прочети още »

Линк билдинг – история и приложение

За да разбереш кой е най-добрият метод за изграждането на линкове е необходимо да придобиеш глобален поглед върху процесите на SEO оптимизацията и в частност линк билдинга. Специално за теб сме подготвили статия, включваща историята на линк билдинга и изпробвани техники и трикове, които работят неотказно през 2019 година.

Прочети още »
Какво е SEO Оптимизация

Какво е SEO Оптимизация (Техники и Трикове)

SEO представлява способ от техники, с цел привличане на релевантен и органичен трафик от търсачките (Google за България) и монетаризирането му чрез услуга или продукт.Специално за теб съм събрал малки съвети и трикове, които може да използваш при оптимизацията на твоя сайт. За да придобием глобална картинка над нещата е необходимо да се върнем назад във времето.

Прочети още »