Wikipedia Humerson – SEO Блог

Как да споделим достъп до Google Search Console

Влезте в Google Search Console Изберете собствеността от която искате да споделите достъп След това изберете Настройки (Settings) в долния ляв ъгъл Изберете „Потребители и разрешения“ Users and permissions Изберете да добавите нов потребител „Add User“ Добавете Google Acount (задължително) към който искате да споделите достъпа Готово! 

Прочети още »

+25 Топ SEO инструменти за България + безплатни алтернативи

Съдържание Безплатни SEO Инструменти Безплатни SEO инструменти на Google Платени SEO инструменти Инструменти за On Page оптимизация Инструменти за off page оптимизация Инструменти за оценка на сайт Инструменти за порверка на позиции по ключови думи Инструменти за оценка на скоростта на зареждане Безплатни SEO инструменти от Google #sl_mega_icon_12557 .mi_icon.box { width :100%; height : auto; Прочети още »

SEO Case Study – Как постигнахме 1523% увеличение на органичния трафик

Както във всяко едно състезание и това при Google търсачката не се различава и е важно да имаме реална представа за началната точка от която тръгваме.

След обстоен анализ установихме компонентите, които имат нужда от подобрение:

Прочети още »

11 Работещи SEO съвети

2020. Нова година, нови ъпдейти, нов късмет. Честито на печелившите. Всяка година Google актуализира своя алгоритъм за класиране, с цел подобряване на потребителското изживяване. С годините са се изградили задължителни направление, с които трябва да се работи при създаване на SEO оптимизация. В статията сме обединили доказаните SEO техники и иновациите, които се очаква да укажат силен ефект върху процеса на оптимизация през 2020.

Прочети още »

Трудното в B2B продажбите

От над 15 години продавам информационни системи и свързани с тях услуги на бизнеса. През цялото това време чета и се интересувам от особеностите на В2В продажбите, защото те изискват по-различни умения и поведение. Продажбите на крайни клиенти – физически лица се наричат още business-to-customer (B2C), а продажбите на стоки и услуги на бизнес клиенти

Прочети още »

За маркетинга и психологията

Психологията е моя отдавнашна страст. Винаги, когато имам повече време или някакъв комуникативен или междуличностен проблем за разрешаване, започвам да се ровя в книги или четива на тема “психология”. Независимо дали са на известни личности или просто публикации за различни проучвания в университетски сайтове. Помага. Общи точки между психологията и маркетинга: Две интересни и динамични

Прочети още »

За какво служи мениджърът по маркетинг и продажби

Маркетинг мениджър е позиция, която не е за завиждане в България. Тя събира в себе си твърде разнообразни отговорности и задачи, с които няма кой да се занимава или които друг във фирмата не може да изпълни. От тези хора се изисква да са високо-квалифицирани (с висше образование и поне два чужди езика) и с достатъчно Прочети още »

Формулата за добра реклама на продукт

В SEO Агенция Humerson вече получихме няколко е-мейла, с които ни поканиха да дадем своето мнение за нови или популярни реклами. Самата аз не предполагах колко трудно ще бъде да направим това без да влизаме в конфликт с нашата философия – да не използваме блога за рекламни цели, да даваме искрена и професионална оценка за всичко, което

Прочети още »